Kids

Groot of klein? Bij KIDS moet je zijn!

Kids heeft een passie voor kinderen en hun gezin. Het biedt een plaats waar kinderen geïnspireerd worden doorheen muziek, bijbelverhalen en plezier met elkaar.

Geloof jij dat kinderen die groeien in geloof, relaties en liefde, een heel groot verschil kunnen maken? Wij alvast wel!

Daarom gaat Kids voor: Groeiende kinderen, bloeiende gezinnen.

Kids heet schoolgaande kinderen tot 12 jaar op zondag van harte welkom voor hun eigen aangepast programma. Zodra je kind geregistreerd is, kan je als ouder naar je eigen samenkomst. Na afloop kan je je kind terug komen afhalen en staat het team graag klaar voor eventuele vragen.

Kids groepen: Mini’s (kleuters + 1e leerjaar) – Maxi’s (2e t.e.m. 6e leerjaar)

Voor baby’s en peuters is er de Baby Corner. Hier kunnen mama’s de zondagsdienst in alle rust en privacy volgen op een scherm.  Volg je graag de worship eerst nog in de zaal?  Geen probleem, wij tonen je graag hoe je vanuit de zaal makkelijk in de baby corner komt.

Voor meer info kan je contact opnemen.

Alive & Kicking

Alive & Kicking biedt een veilige plaats waar een hechte groep van jongeren tussen 12 en 18 een passie voor God kunnen ontdekken en ontwikkelen. Door een combinatie van laagdrempelige studies, gebed, diepgaande relaties en veel fun komen jongeren in contact met elkaar, met God en met Zijn Woord. Zo wordt deze nieuwe generatie uitgedaagd om te groeien in hun relatie met God.

Daarom is Alive & Kicking een aantrekkelijke plaats waar jongeren worden uitgedaagd om uit te stappen en te groeien in hun relatie met God zodat levens van jongeren veranderen.

Het Alive & Kicking Team nodigt de jeugd van harte uit voor hun eigen programma. Twee keer per maand komen we op zaterdagavond samen om elkaar te ontmoeten en een bepaald thema kort te bespreken met elkaar. Daarnaast wordt er geregeld een fun moment georganiseerd.

Voor meer info kan je contact opnemen.