Een dienst bezoeken

Ken God: Bezoek onze zondagsdienst.

De eerste stap op weg naar een leven met voldoening is God leren kennen. Hij heeft jou gemaakt en met een specifiek doel, het is dus logisch dat je daar begint. Bij CLC Leuven staan de zondagsdiensten in het teken van het leren kennen van God.

Als je niet vertrouwd bent met de kerk of het geloof, dan is het bezoeken van één van onze zondagsdiensten je eerste stap. Hier ontdek je vrijblijvend hoe een eigentijdse kerkdienst er uitziet, wie God is en wat Hij voor jou kan betekenen.

Ook mensen die al langer op weg zijn met God zullen zeker genieten van de muziek en op de Bijbel gebaseerde boodschappen vol relevante en praktische tips voor het dagelijks leven terwijl de kinderen zich amuseren in hun eigen samenkomst.

Wordt er van mij als bezoeker iets verwacht?
Nee, zeker niet. We willen er juist alles aan doen opdat jouw bezoek zo comfortabel mogelijk is. Veel mensen vinden het fijn om de kerk eens “anoniem” te ontdekken, en dat is ok voor ons! Kom gerust eens vrijblijvend langs, geniet van de sfeer en voel je thuis.

Hoe laat begint het?
Een dienst op zondag begint om 10u30 en je bent welkom vanaf 10u00.

Hoelang duurt het?
Het geheel duurt tussen de 60 en de 75 minuten. Om 11u30 à 11u45 is de dienst dus gedaan.

Hoe ziet zo’n dienst eruit?
We beginnen met het zingen van een aantal liedjes, onder begeleiding van een live-band en enkele zangers en zangeressen. Daarna luisteren we naar een boodschap uit de Bijbel die relevant is voor ons leven nu. We sluiten de dienst af met het zingen van enkele liedjes. Na de dienst is er nog de mogelijkheid om wat na te praten en elkaar beter te leren kennen bij een kopje koffie of thee.

Waar moet ik zijn?
Je vindt ons in de gebouwen het Heilig Hartinstituut Naamsesteenweg 355 3001 Heverlee. Ons welkomteam zal je de weg wijzen.

Is er parking?
Er is volop parking op het domein. Wanneer je het domein oprijdt, zal je begroet worden door één van onze vriendelijke parkingmedewerkers die jou verder de weg zullen wijzen.

Hoe kan ik er met het openbaar vervoer geraken?
Aan de bushalte van Leuven Station Perron 6 kun je lijnbus 2 richting Kessel-Lo – Heverlee nemen. De bus vertrekt om 10u05 en is om 10u18 aan Halte Heverlee H.hartinstituut.

Kids

Onze medewerkers van Kids zorgen voor de kinderen terwijl je kan genieten van de dienst. Kinderen tussen 2 en 12 jaar hebben hun eigen dienst vol fun en interactiviteit. Ze starten altijd met vrij spelen. Daarna zingen ze samen een liedje en leren ze meer over God en de Bijbel d.m.v. spelletjes, toneel, knutselwerk en andere activiteiten. Tieners vanaf 12 jaar kunnen zeker mee genieten van de dienst voor volwassenen.