A Life Worth Living

Wat is de ‘A Life Worth Living’ cursus?

A Life Worth Living is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen op een eenvoudige en praktische manier kennis maakt met de Filipenzenbrief uit de Bijbel. Je ontdekt er hoe een nieuw leven met Jezus eruit ziet.

Hoe het werkt

19.30 – 20.00 WELKOM (koffie/thee & ontmoeting)
Welkom en ontmoet nieuwe mensen.

20.00 – 20.25 KIJK (video)
Elke bijeenkomst kijk je een video van 20 minuten. Elke video behandelt een bepaald thema van een nieuw leven met Jezus, zoals bv. ‘Nieuw hart’, ‘Nieuwe vriendschappen’, ‘Nieuwe houding’, ‘Nieuw doel’, ‘Nieuwe vrijgevigheid’,…

20.30 – 21.30 BESPREEK (gespreksvragen)
Het leukste moment van A Life Worth Living: na de video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over wat je gehoord hebt in de video’s en leer van elkaar!

Data & Tijden

Van harte welkom op de eerste bijeenkomst van A Life Worth Living! We zullen 10 weken lang, op dinsdagavond van 19u30u tot 21u30, nadenken over verschillende aspecten van een nieuw leven met Jezus. De bijeenkomsten gaan door in ‘Het Goede Boek’ Tervuursesteenweg 194, 3001 Leuven.

Meld je hieronder aan.

Je krijgt zo snel mogelijk een mail met alle informatie over de eerste bijeenkomst

Er loopt momenteel een reeks waarbij de inschrijvingen zijn afgesloten. Bij interesse kan je je aanmelden via onderstaande link. We houden je dan op de hoogte wanneer er een nieuwe reeks start.