De Prayer Course

Wat is De Prayer Course?

De Prayer Course is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over gebed. Acht weken lang maak je samen met medecursisten een reis door het bekendste gebed dat Jezus leerde aan zijn volgelingen, namelijk het Onze Vader.

Hoe het werkt

20.00 – 20.15 WELKOM (ontmoeting)
Welkom en ontmoet nieuwe mensen.

20.15 – 20.35 KIJK (video)
Elke bijeenkomst kijk je een video van 20 minuten. Elke video behandelt een een bepaald thema rond gebed, zoals bv. ‘Aanbidding’ en ‘Onbeantwoord gebed’ en ‘Vragen’.

20.45 – 21.05 BESPREEK (gespreksvragen)
Het leukste moment van De Prayer Course: na de video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over wat je gehoord hebt in de video’s en leer van elkaar!

21.05 – 21.20 DOEN (praktische gebedsvormen)
Elke bijeenkomst eindigt met een praktische gebedsvorm die aansluit bij het besproken thema. Het geeft je de kans om diverse gebedsvormen te ontdekken en uit te proberen. Je kan ze uiteindelijk gebruiken in je persoonlijk gebedsleven.

Data & Tijden

Van harte welkom op de eerste bijeenkomst van De Prayer Course! We zullen 8 weken lang, op dinsdagavond van 20u tot 21u30, nadenken over verschillende aspecten van bidden. De bijeenkomsten gaan door in ‘Het Goede Boek’ Tervuursesteenweg 194, 3001 Leuven.

Meld je hieronder aan.

Er staat momenteel nog geen nieuwe reeks gepland. Als je je aanmeldt, word je op de hoogte gehouden van de start van een nieuwe reeks.

Bijeenkomst 1: Waarom bidden?

START VOLGENDE REEKS: nog onbekend