Hart voor het Huis

Hart voor het Huis zondag – Doe mee en maak een verschil!

Op zondag 28 mei organiseren we met trots onze Hart voor het Huis zondag, een speciale dag waarop we ons inzetten voor twee belangrijke projecten: CLC Kids en Compassion. We hebben jullie steun hard nodig om deze projecten te ondersteunen en het leven van kinderen, zowel lokaal als wereldwijd, positief te beïnvloeden. Samen kunnen we een verschil maken!

CLC Kids – Kinderen die zich thuis voelen

Als intern project voor Hart voor het Huis willen we investeren in onze kinderruimtes bij CLC Kids. We willen dat kinderen zich meteen thuis voelen wanneer ze bij CLC Kids aankomen. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin ze worden uitgenodigd om te ontdekken, plezier te hebben en verbinding te maken met andere kinderen. Door onze ruimtes te vernieuwen, willen we een warme en gastvrije sfeer creëren, vol vrolijkheid en tegelijkertijd rustgevend voor kinderen die behoefte hebben aan een moment van stilte. We geloven dat wanneer kinderen zich snel thuis voelen en merken dat er speciale aandacht voor hen is, ze meer openstaan om God te leren kennen en te groeien in hun geloof.

Compassion – Onderwijs en hoop voor kinderen wereldwijd

Veel kinderen hebben geen toegang tot onderwijs en worden gedwongen om op jonge leeftijd te stoppen met school om te gaan werken. Om hier verandering in te brengen, ondersteunen we het wereldwijd bekende Compassion-project. In onze regio zijn er 14 Compassion-projecten waar ongeveer 2.000 kinderen de kans krijgen om onderwijs te volgen en goede voeding te ontvangen. Daarnaast zijn er projecten gericht op moeders en baby’s, en worden jongeren geholpen om een betere kans op de arbeidsmarkt te hebben door middel van onderwijs en beroepsopleidingen. Door bij te dragen aan dit project, geven we deze kinderen en jongeren hoop en helpen we hen om een betere toekomst op te bouwen.

Help mee en maak een financiële bijdrage

We roepen iedereen op om mee te doen en een financiële bijdrage te leveren aan Hart voor het Huis. Jouw steun kan het verschil maken in het leven van kinderen, zowel hier lokaal als wereldwijd. Door op onderstaande links te klikken, kun je veilig en gemakkelijk een donatie doen aan de projecten. We zijn dankbaar voor elke bijdrage, groot of klein. Laten we samenwerken en deze kinderen de hoop en liefde geven die ze verdienen!

Manieren om te geven:

Gebruik als mededeling “Hart voor het Huis”
of Kids en/of Compassion als je specifiek voor een project wil geven.

Via bankoverschrijving:

BE68 0017 5663 4634

Via deze QR-code: scan de code met je smartphone

Klik op onderstaande link om een gift te doen via Online Banking.